torstai 24. toukokuuta 2012

Tengo que estudiar

Käytii täs hetkinen sitten äidin kans hassunen keskustelu, jonka perusteel päädyttiin siihen lopputulokseen et jalkojen kipu johtuu matikasta. Lähti liikkeel siis siit et valitin et jalkani on kipeet. Kysees on siis pohkeet, ku innostuin venyttää niit tiistain välkäl ku ei ollu parempaakaa tekemist. Mut eihän me meiän keskustelus semmosii yksityiskohtiin päästy (: Onneks matikan koe oli tänään, nii ei tarvii hetkeen aikaan taas mitään laskeskella sen kummemmin, nii ehkä tää kipu vähä helpottaa.

Mul on siis menos koeviikko. Huomen on espanjan koe, ja siihe täs ois tarkotus valmistautuu. Oli se kyl aik söpöö, ku viimisel oppitunnil meiän opettaja ilmotti et ne kaik kielioppiasiat mitä me täl kurssil opiskeltiin on oikeesti aik turhat, ku ei ketää espanjalainen sillee puhu. Jäätii siin sit Julian kans miettii et kui ihmees me sit tuhlattii nää kaik oppitunnit siihe. 

No mut sanasto on sentään fiksuu, ku on kaikkii vaattei ja ruumiinosii sun muit. Eli siis jos meen espanjaan, voin shoppail  tai men lääkärii. Pal hyödyllisempää ku ruotsis käytävä sanasto jostai politiikast ja viel jostai. Ja sit oli kans tosi fiksuu ku enkun opettaja painotti et meiän täytyy oppii miten ylioppilaskirjotukset on enkuks. Sen jälkee se kerto meil et ketään ei kyl kuitenkaan tiiä mitä se sana tarkottaa ku se on keksitty nimenomaan ylioppilaskirjotuksil, ja muis mais ei semmosii oo. Mitäs ihmet me nyt sil sanal sit tehää? (:

Meiän matikan koe oli kyl aivan söpö. Yhes tehtäväs oli kolme tyyppii nimeltään P.Ian, A.L.Kaa ja L.Oma. Mahto opettajal olla hauskaa sitä tehdessä. Iha hyvät nimet kyl, ku kaik oppikirjan Annat, Bertat ja Callet (eli siis A, B ja C) on jo aik kyllästyttävii.

Jäljel enää kaks kolmasosaa koeviikkoo. Itseasias kuullostaa kivemmalt ku sanoo et kolmasosa koeviikost on jo menny. En toki ole matikisti tai mitään (: Huomen on espanja ja sit ens viikol on kemia, hissa ja fyssa. Meiän hissanope sai joka tunti kokeen kuullostamaa vaikeemmalt ja vaikeemmalt. Ku se ain sano et siel ei kysytä suoraa tätä asiaa mut sit saatetaa kysyy jollain tosi randomil otsikol jotai semmost mihi se sisältyy ja mis se pitää mainit. No ei se sitä kyl iha tollee sanonu, mut tolt se kyl suunnillee kuullosti (:

Mut taidan tosiaa men kertailee niit sanoi... ¡Adiós amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti